ROMIND T&G, creat în 1993, cu capital privat 100% românesc, este lider național în producția și distribuția de echipamente pentru protecția la risc electric.

Începând cu anul 2004, ROMIND T&G este importator direct și unic distribuitor pentru Romania al firmei franceze FRANKLIN FRANCE – cunoscut producător de paratrasnete clasice (tija Franklin), cu dispozitiv de amorsare (PDA) și diverse echipamente de protecție împotriva trăsnetelor.

De asemenea, din anul 2008 suntem importatori și distribuitori ai firmei franceze Lightning Protection Systems France (LPS).

Printre clienții noștri se numără cunoscute companii din domeniul industrial, sedii de bănci și firme din industria hotelieră, precum și numeroase companii de construcții.

Vă oferim nu numai echipamentele ci și consultanță în ceea ce privește alegerea paratrasnetelor și a componentelor necesare realizării unei instalații complete de protecție împotriva trăsnetului.

Paratrăsnetul cu dispozitiv de amorsare (PDA) este o soluție eficientă de protecție împotriva trăsnetului, asigurând raze mari de protecție la înălțimi mici de montare.

Certificări

Paratrasnetele sunt agrementate tehnic de către Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcții din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Locuințelor.

Pentru a putea răspunde cerinţelor clienţilor şi furnizorilor săi, autorităţilor statului sau altor părţi interesate, societatea noastră a pus la punct şi implementat un sistem integrat care are în vedere managementul calităţii, managementul de mediu şi managementul sănătăţii şi securităţii operaţionale.

Începând cu anul 2005, toate aceste sisteme de management au fost omologate de către organismul de certificare

şi sunt în permanentă supraveghere prin auditări anuale şi îmbunătăţite pentru a fi respectate cerinţele actualizate ale standardelor din domeniu.

Referințe

Printre clienții noștri se numără cunoscute companii din domeniul industrial, sedii de bănci și firme din industria hotelieră, precum și numeroase companii de construcții și instalații electrice. Aveți mai jos numai câteva exemple de instalații de protecție împotriva loviturilor directe de trăsnet, montate în țară:     

Pensiune turistică Clădire rezidențială Clădire Birouri Biserică

   

Formular de date privind construcția protejată

Pentru a putea calcula zona de protecție a PDA vă rugăm să ne transmiteți următorul formular completat cu datele de referință ale aplicației (construcției)

Formular date