ROMIND T&G creat in 1993 cu capital privat 100% romanesc, este lider national in productia si distributia de echipamente pentru protectia la risc electric.

Incepand cu anul 2004, ROMIND T&G este importator direct si unic distribuitor pentru Romania al firmei franceze FRANKLIN FRANCE – cunoscut producator de paratrasnete clasice (tija Franklin), cu dispozitiv de amorsare (PDA) si diverse echipamente de protectie impotriva trasnetelor.

De asemenea, din anul 2008 suntem importatori si distribuitori ai firmei franceze Lightning Protection Systems France (LPS).

Printre clientii nostri se numara cunoscute companii din domeniul industrial, sedii de banci si firme din industria hoteliera, precum si numeroase companii de constructii.

Va oferim nu numai echipamentele ci si consultanta in ceea ce priveste alegerea paratrasnetelor si a componentelor necesare realizarii unei instalatii complete de protectie impotriva trasnetului.

Paratrasnetul cu dispozitiv de amorsare (PDA) este o solutie eficienta de protectie impotriva trasnetului, asigurand raze mari de protectie la inaltimi mici de montare.

Certificări

Paratrasnetele sunt agrementate tehnic de catre Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii din cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.

Pentru a putea răspunde cerinţelor clienţilor şi furnizorilor săi, autorităţilor statului sau altor părţi interesate societatea noastră a pus la punct şi implementat un sistem integrat care are în vedere managementul calităţii, managementul de mediu şi managementul sănătăţii şi securităţii operaţionale.

Incepând cu anul 2005, toate aceste sisteme de management au fost omologate de catre organismul de certificare

şi sunt în permanentă supraveghere prin auditări anuale şi îmbunătăţite pentru a fi respectate cerinţele actualizate ale standardelor din domeniu.

         

Referințe

Printre clientii nostri se numara cunoscute companii din domeniul industrial, sedii de banci si firme din industria hoteliera, precum si numeroase companii de constructii si instalatii electrice. Aveti mai jos numai cateva exemple de instalatii de protectie impotriva loviturilor directe de trasnet, montate in tara:     

Pensiune turistica Complex Stejarii Cladire Birouri Bucuresti Biserica Manastirea Cernica

   

Formular de date privind construcția protejată

Pentru a putea calcula zona de protecție a PDA vă rugăm să ne transmiteți următorul formular completat cu datele de referință ale aplicației (construcției)

Formular date