Paratrăsnete cu dispozitiv de amorsare

Paratrăsnetele importate şi comercializate de societatea noastră sunt paratrăsnete cu dispozitiv de amorsare cunoscute şi sub denumirea prescurtată de PDA.
Paratrăsnetul cu dispozitiv de amorsare este o soluţie eficientă şi modernă de protecţie împotriva trăsnetului, asigurând raze mari de protecţie a construcţiilor sau spaţiilor deschise la înălţimi mici de montare.
Paratrăsnetele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate (inox), rezistente la coroziune, având o durată de viaţă extrem de mare.
Sunt recomandate pentru orice tip de construcţie, civilă sau industrială ori pentru protejarea unor spaţii deschise cum ar fi: stadioane, aeroporturi etc.
Paratrăsnetele sunt testate în laboratoare specializate şi în condiţii reale şi sunt conforme cu toate reglementările naţionale (fostul I20-2000 şi actualul I7-2011) şi internaţionale (NFC17-102, EN 62305).
Pentru paratrăsnetele mai sus menţionate, societatea Romind T&G este titularul agrementelor tehnice avizate de către Consiliul Tehnic Permanent pentru Construcţii din cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor.
În calitate de importator direct şi distribuitor al sistemelor de protecţie împotriva trăsnetului produse de companiile franceze, Franklin France şi Lightning Protection System France (LPS), societatea ROMIND T&G asigură livrarea paratrăsnetelor cu dispozitive de amorsare (PDA) şi accesoriilor pentru legare la pământ în orice localitate din ţară atât direct cât şi prin intermediul distribuitorilor locali.

Paratrăsnetele importate şi comercializate de societatea noastră sunt paratrăsnete cu dispozitiv de amorsare cunoscute şi sub denumirea prescurtată de PDA.Paratrăsnetele PDA produse de compania Franklin France conţin – în funcţie de tipul constructiv – unul sau mai multe dispozitive de amorsare: atmosferic, atmosferic şi solar.
Detalii
Paratrăsnetele PDA produse de compania LPS France  model “Ellips”, au la bază tehnologia ESE (Early Streamer Emission) şi utilizează o tehnică de amorsare avansată “Sparkover Triggering System”.
Detalii

Formular de date privind construcția protejată

Pentru a putea calcula zona de protecție a PDA vă rugăm să ne transmiteți următorul formular completat cu datele de referință ale aplicației (construcției)

Formular date